Psychometrie

Wat is Psychometrie?

 

Psychometrie is een bijzondere vorm van waarnemingen welke wordt gebruikt door veel paragnosten en mediums als hulpmiddel om te komen tot een boodschap die bij kan dragen aan een ondersteuning in vragen welke bezoekers van een avond bezig houden.

Bij psychometrie neemt de medium of de paragnost een sieraad of foto in de hand om vervolgens de signalen te voelen welke energetisch aan het voorwerp verbonden zijn en direct in verbinding staan met de huid van de mens waar het sieraad vanaf komt. Het gaat er dan om dat de paragnost of medium de energie voelt die van het sieraad afkomt en de signalen kan omzetten in begrijpbare verstaanbare taal die voor betrokken persoon spelen.

Het is dan wel belangrijk dat de paragnost of medium van te voren niet weet van wie welke sieraden afkomen. (Dit geld vooral wanneer er een zaalvoorstelling plaats vindt).
 Bovendien zijn de mensen welke de avond bezoeken ook eerder overtuigd.
 Soms worden er ook foto’s bij een sieraad gelegd dat betrekking heeft tot het geheel en heeft de paragnost hieraan een hulpmiddel.
 Als er meerdere personen op een foto staan is het ook moeilijker om aan te voelen om welke persoon de boodschap bedoeld is.
 hand-671455_960_720

Graag maak ik altijd onderscheid tussen foto’s en voorwerpen van overleden personen en van mensen die nog in ons midden zijn.
Ook hierin is het namelijk soms heel moeilijk om dit waar te nemen.
 Tegenwoordig houd ik ook avonden waarop alles ter tafel mag worden gelegd, want ik ben er van overtuigd dat overal energie in zit en dat het mogelijk is overal wat van te mogen vertellen door dit aan te voelen.

bol